Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Κούρδοι αυτονομιστές: Σκοτώσαμε 14 Τούρκους στρατιώτες


Η ένοπλη πτέρυγα του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK),  το HPG σε ανακοίνωσή του αναφέρει – σύμφωνα με το ανεπίσημο πρακτορείο ‘Firat’- ότι σε δράση των Κούρδων αυτονομιστών στις περιφέρειες του Ντιγιαρμπακίρ και του Σιρνάκ στις 16 Μαρτίου (χθες) σκότωσαν 14 Τούρκους στρατιώτες.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις 08.30 της 16ης Μαρτίου ομάδα αυτονομιστών Κούρδων παγίδευσε την εθνική οδό Μαρντίν- Αμέντ (Ντιγιαρμπακίρ) με αποτέλεσμα να ανατινάξουν στρατιωτικό όχημα του τουρκικού στρατού, τύπου Ranger με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 3 στρατιώτες.


Την ίδια ημέρα στις 09.30 στην επαρχία Σιρνάκ αντάρτες στην επαρχία Ουλούντερε έγινε επίθεση Κούρδων αυτονομιστών τουρκικά φυλάκια. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν 11 Τούρκοι στρατιώτες και άλλοι τρεις τραυματίσθηκαν.

 Οι κουρδικές μονάδες μετά τη σύγκρουση απομακρύνθηκαν από την περιοχή, όπως σημειώνεται.(anfturkce.net)

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου