Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Τούρκος ΥΠΕΣ: «Δεν καταλάβατε καλά - Θα σας στέλνουμε 15.000 μετανάστες το μήνα»

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού, υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας εμφανίστηκε ειρωνικός όσο δεν παίρνει την Δευτέρα και το «χοντραίνει» επικίνδυνα λέγοντας ότι θα μας στέλνει 15.000 παράνομους μετανάστες το μήνα «διορθώνοντας» την προηγούμενη δήλωσή του που είχε πει θα μας στείλει πρόσφυγες!

«Δεν εννοούσα πρόσφυγες αλλά παράνομους μετανάστες» δήλωσε ο Σοϊλού υπoστηρίζοντας ότι αναφερόταν σε όσους προσπαθούν ούτως ή άλλως να φτάσουν σε άλλες χώρες δια θαλάσσης.

Τούρκος υπ. Εσωτερικών: Δεν είπαμε για πρόσφυγες, θα σας στέλνουμε 15.000 μετανάστες

Κατηγόρησε, μάλιστα, την αντιπολίτευση και τα ΜΜΕ στην Τουρκία ότι διαστρέβλωσαν τα λόγια του για χάρη της αντιπολίτευσης μιλώντας στην επαρχία Εντιρνέ το βράδυ της Κυριακής.

«Τότε γιατί ήμαστε στην Τζαραμπλούς της Συρίας; Γίναμε ασπίδα προστασίας για 30.000 ανθρώπους εκεί» είπε ο Σοϊλού.

Σύμφωνα με τον ίδιο η Τουρκία ανά μήνα το 2016 συνελάμβανε 15.000 μετανάστες που προσπαθούσαν να περάσουν από τη θάλασσα σε άλλες χώρες.

«Εμείς τηρήσαμε τη συμφωνία αλλά η Ευρώπη δεν τήρησε ούτε ένα άρθρο. Δεν έχουν την πρόθεση να το κάνουν γιατί το μόνο που κάνουν είναι να υπολογίζουν τα νούμερα μέρα και νύχτα» κατέληξε ο Σοϊλού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου