Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Υεμένη: Τουλάχιστον 20 άμαχοι σκοτώθηκαν από αεροπορική επιδρομή της συμμαχίας των αραβικών κρατών


Τουλάχιστον είκοσι άμαχοι και έξι σιίτες αντάρτες σκοτώθηκαν σήμερα στην Υεμένη όταν αεροπορική επιδρομή της συμμαχίας αραβικών κρατών υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας έπληξε αγορά στην πόλη Χούχα, στην Ερυθρά Θάλασσα, όπως δήλωσαν πηγές προσκείμενες στις ένοπλες δυνάμεις της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης και γιατροί.

Η αεροπορία της συμμαχίας στοχοθέτησε ένα σημείο ελέγχου των ανταρτών στην είσοδο της πόλης, αλλά οι τελευταίοι κινήθηκαν προς μια αγορά κατ, όπου στη συνέχεια του βομβαρδισμού σκοτώθηκαν 26 άνθρωποι, ανάμεσά τους είκοσι άμαχοι, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή προσκείμενη στις δυνάμεις που δηλώνουν πίστη στον πρόεδρο Αμπντ Μανσούρ Ράμπο αλ Χάντι.

Η πηγή αυτή κατηγόρησε τους σιίτες αντάρτες, οι οποίοι ελέγχουν τη Χούχα, πως χρησιμοποίησαν τους άμαχους σαν «ανθρώπινες ασπίδες». Το τηλεοπτικό δίκτυο των σιιτών ανταρτών αλ Μασίρα αναφέρθηκε στην αεροπορική επιδρομή, που ανέφερε ότι στοίχισε τη ζωή σε 27 ανθρώπους και τραυμάτισε δεκάδες άλλους.Το Ριάντ δεν έχει σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές.

Από την επέμβαση της συμμαχίας αραβικών κρατών υπό σαουδαραβική ηγεσία στην Υεμένη, τον Μάρτιο του 2015, έχουν σκοτωθεί πάνω από 7.400 άνθρωποι και πάνω από 40.000 άλλοι έχουν τραυματιστεί, πολλοί εξ αυτών άμαχοι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου