Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Γερμανίδα βουλευτής: «Στην Ελλάδα 25.000 πρόσφυγες περιμένουν τη μετεγκατάστασή τους»


Το 2015, οι χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης είχαν συμφωνήσει να κατανείμουν σε άλλες χώρες μέλη 160.000 αιτούντες άσυλο, από την Ελλάδα και την Ιταλία, έως τον Σεπτέμβριο του 2017.

Ειδικά στην Ελλάδα 25.000 πρόσφυγες, ακόμα περιμένουν την υπεσχημένη μετεγκατάστασή τους σε άλλες χώρες, όπως η Γερμανία. Αυτό προκύπτει από σχετική έκθεση της πράσινης βουλευτίνας στη γερμανική βουλή, η οποία βρίσκεται στη διάθεση της εφημερίδας Neue Osnabrücker Zeitung. «Η μετεγκατάσταση εξακολουθεί να προχωρά με πολύ βραδείς ρυθμούς σε βάρος των προσφύγων και της ενσωμάτωσής τους» αναφέρει στην έκθεσή της η Γερμανίδα πολιτικός.

Ορισμένες χώρες μέλη της ΕΕ, όπως η Ουγγαρία, η Αυστρία και η Πολωνία, έχουν αρνηθεί εξολοκλήρου να δεχτούν πρόσφυγες. Αλλες, όπως η Γερμανία, στην οποία αναλογούν 27.500, έχουν καθυστερήσει πολύ στην υλοποίηση της υπόσχεσής τους να δεχτούν αυτούς που τους αναλογούν. Σύμφωνα με την έκθεση, έως τώρα έχουν κατανεμηθεί σε άλλες χώρες μέλη της ΕΕ μόνον 13.546 πρόσφυγες από την Ελλάδα και την Ιταλία. Πρόκειται δηλαδή για λιγότερο από το ένα δέκατο επί συνόλου 160.000. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μόνον η Μάλτα και η Φινλανδία βρίσκονται σε καλό δρόμο να εκπληρώσουν την υπόσχεσή τους.

Η πράσινη βουλευτίνα Κάτια Κόιλ ζητά από τη γερμανική κυβέρνηση στην έκθεσή της «να υλοποιήσει τη δέσμευσή της να δέχεται, έως τον Σεπτέμβριο, 1000 πρόσφυγες τον μήνα από την Ελλάδα».

«Αυτό θα ήταν και ένα μήνυμα προς τις άλλες χώρες μέλη» όπως είπε χαρακτηριστικά στη Neue Osnabrücker Zeitung.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου