Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Το πρόγραμμα «μαμούθ» για την δημιουργία 350.000 θέσεων στο επίκεντρο της συνάντησης της Ρ. Αντωνοπούλου με τους Θεσμούς


Στο επίκεντρο της συνάντησης των Θεσμών με την αναπληρώτρια υπουργό εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου τέθηκε το πρόγραμμα «μαμούθ» για τη δημιουργία 350.000 θέσεων εργασίας.

Οι θεσμοί, σύμφωνα με τους Έλληνες αξιωματούχους συμμερίζονται την ανάγκη ανάσχεσης της ανεργίας μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων.

Στόχος της ελληνικής πλευράς είναι να εξασφαλίζονται 100-150.000 θέσεις εργασίας ετησίως, χωρίς να αποσαφηνίζεται ο σπουδαιότερος παράγοντας, που είναι οι πόροι χρηματοδότησης του προγράμματος.

Η ελληνική πλευρά συζητά τη σύναψη δανείου ύψους 3 δισ. με την Παγκόσμια Τράπεζα αλλά και εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης.

Για το θέμα την τελική απόφαση θα λάβουν οι κ.κ. Τσακαλώτος και Χουλιαράκης.

Το 50-75% των νέων θέσεων εργασίας θα κατανεμηθεί σε ωφελούμενους των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας.

Ακολούθως, προτεραιότητα θα έχουν οι 55.000 άνεργοι νέοι, 22-29 ετών, και οι άνεργοι άνω των 55.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αγοράς, 175.000 άνεργοι έχουν να δουλέψουν πάνω από 5 χρόνια, επεσήμαναν τα στελέχη του υπουργείου τονίζοντας ότι πρέπει να ενισχυθούν οι δεξιότητες των ανέργων ώστε να μπορ΄έσουν να βρουν δουλειά όταν έρθει η ανάπτυξη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου