Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Το 75% των επαγγελματιών επωφελείται από τη νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση»


Την εθνική συναίνεση όλων των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου στα θέματα της οικονομίας θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Σε συνέντευξη του ο κ. Χατζηθεοδοσίου μιλάει για το νέο ασφαλιστικό νόμο, αλλά και για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για τη βελτίωσή του. Μεταξύ άλλων, τονίζει ότι το 75% των επαγγελματιών επωφελείται από τη νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση, ενώ τάσσεται υπέρ της διεύρυνσης της ασφαλιστικής βάσης.

Όπως εξηγεί, η φιλοσοφία για τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος πρέπει να είναι η εξής: «Να εισφέρουν πολλοί από λίγα, παρά λίγοι από πολλά».
Παράλληλα, επισημαίνει ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να επανεξετάσει τις περιπτώσεις των ασφαλισμένων που ανήκουν στο 15%, το οποίο θα κληθεί να καταβάλει υψηλότερες ασφαλιστικές εισφορές. Διαφορετικά, όπως υποστηρίζει, θα αυξηθεί η εισφοροδιαφυγή και η φοροδιαφυγή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου