Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Β.Λεβέντης: «Αν ο Κ.Μητσοτάκης τηρήσει τα 9 σημεία που ζητάω θα κάνω κυβέρνηση μαζί του»


Συγκεκριμένα, ο κ. Λεβέντης μιλώντας στον realfm 97,8 δήλωσε ανοιχτός σε μία συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την επομένη των εκλογών, στην περίπτωση όμως που η ΝΔ δεχτεί τα 9 σημεία της Ένωσης Κεντρώων.

Στην ερώτηση αν η ΝΔ μετά τις εκλογές είναι πρώτο κόμμα, εκείνος θα έκανε κυβέρνηση μαζί της απάντησε: «Βεβαίως, αρκεί να τηρήσουν τα 9 σημεία. Εμείς δεν ζητούμε υπουργεία, δεν ζητάμε τίποτα ως λάφυρο. Εμείς ευχαρίστως θα δώσουμε ό,τι έχουμε, ό,τι έχει η Ένωση Κεντρώων, 10-20 βουλευτές ευχαρίστως τους προσφέρει στο πρώτο κόμμα προς σχηματισμό κυβέρνησης χωρίς να ζητάμε ούτε μία γενική γραμματεία, ούτε ένα υπουργείο, τίποτα απολύτως.

Αρκεί να μου δώσουν την υπόσχεση, ο πρωθυπουργός, ότι εντός 6μήνου οι 300 βουλευτές θα γίνουν 200, οι συντάξεις των πλουσίων, οι 80 χιλιάδες, θα καταργηθούν για να βοηθήσουμε μονογονεϊκές μητέρες, αναπήρους και πολύτεκνους, οι πολλές συντάξεις να συγχωνευτούν σε μία με ανώτερο πλαφόν τα 1500€».

Από την άλλη διερωτήθηκε: «Είναι εύκολο να πάει ο Μητσοτάκης στην Κοινοβουλευτική του ομάδα και να πει από 300 βουλευτές 200; Το θεωρείται πολύ απλό; Είναι εύκολο να πάει και να πει στο δημόσιο να κάνουμε αξιολόγηση να βρούμε τους αργόμισθους; Γιατί και η δεξιά έκανε κι αυτή προσλήψεις. Εχει κι αυτή τα δικά της παιδιά και τον κομματικό στρατό».

«Αξιόλογος ο Θεοδωράκης, μπορούσα να τον έχω υποψήφιο»

Αναφερόμενος στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη είπε: «Είναι αξιόλογος σαν άνθρωπος και θα μπορούσα να τον έχω ως υποψήφιο αν ήθελε, το έχω δηλώσει. Θεωρώ ότι είναι ασυνάρτητο και βλακώδες να πάει στη ΝΔ ο Θεοδωράκης. Επίσης, θεωρώ ότι είναι κακό να πάει και μ’ αυτούς, με τα ορφανά του Σημίτη. Ο Θεοδωράκης εξέφρασε μία ατζέντα. Δεν του βγήκε. Δεν πρέπει όμως να προδώσει την ατζέντα αυτή που ενέπνευσε στην κοινωνία. Αυτοί που τον πίστεψαν απαιτούν μία έντιμη στάση»

«Τρικ η δημοσκοπική άνοδος του ΠΑΣΟΚ»

Όσον αφορά στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τα αυξημένα ποσοστά που παρουσιάζει έκανε λόγια για «τρίκ». ««Αυτή η δημοσκοπική άνοδος του ΠΑΣΟΚ είναι τρικ και θα σας πω γιατί είναι τρικ, διότι αυτοί που πήγαν πίσω τώρα είναι όλοι αυτή η φρουρά που κρυβόταν. Που είχε πτωχεύσει τη χώρα, είχαν κρυφτεί σε μία τρύπα και δεν βγαίναν στο φως της ημέρας. Τώρα, σιγά-σιγά θεωρώντας ότι έχουμε αμνησία αρχίσαν να εμφανίζονται και να επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ.

Αυτοί που μας έβαλαν στα μνημόνια, αυτοί που με τα ρουσφέτια πτώχευσαν τη χώρα. Θεωρούν ότι επήλθε λήθη και μπορούν να εμφανιστούν στο προσκήνιο. Η Ένωση Κεντρώων δεν μπορεί με αυτά τα άτομα να συνεργαστεί, διότι εγώ επί 40 χρόνια έκανα αγώνα εναντίον του συστήματος ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Πως θα πω στον κόσμο πάμε να ενωθούμε με αυτούς τους ανθρώπους; Ηθικά δεν δύναμαι να το κάνω»

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου