Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ξεκινάμε επίθεση στη Ράκκα»


«Γενική επίθεση» στην Ρακκα προανήγγειλε ουσιαστικά ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου πριν αναχωρήσει για επίσημη επίσκεψη στο Πακιστάν.

Πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε τους επόμενους στόχους της επιχείρησης «Ασπίδα του Ευφράτη» η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο, λέγοντας πως μετά την αλ-Μπαμπ επόμενος στόχος θα είναι η πόλη Μάνμπιτζ και μετά η Ράκκα, η αυτοαποκαλούμενη πρωτεύουσα της ISIS.

«Υποστηριζόμενες από την Τουρκία δυνάμεις θα κινηθούν προς την πόλη Μάνμπιτζ της βόρειας Συρίας μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησής τους στην αλ Μπαμπ, όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά και από εκει στη Ράκκα», δήλωσε πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου