Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια διανεμήθηκε σε τρεις πόλεις της Συρίας


Ανθρωπιστική βοήθεια διένειμαν οι ρωσικές δυνάμεις σε οικογένειες στις επαρχίες: Δαμασκός, Λαττάκεια και Κουνιέτρα, στη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, σημειώνει κυβερνητικό δημοσίευμα της Συρίας (en.rtv.gov.sy)


Το Κέντρο Συντονισμού της Ρωσίας, στη βάση Χμέιμιμ, σε ανακοίνωσή του την Τετάρτη (8 Μαρτίου) αναφέρει ότι διένειμε 8,6 τόνους βοήθειας σε 2820 άτομα στο Χαλέπι, στην πόλη Κέιρσαν στα Λαττάκεια (Λαοδίκεια) και στο χωριό Τζαμπάα της Κουνιέτρα. Η ανθρωπιστική βοήθεια περιλάμβανε σχολικά είδη, τρόφιμα και παιχνίδια για τα παιδιά.Το Κέντρο προσθέτει ότι ρωσικά αεροσκάφη έριξαν με αλεξίπτωτα ανθρωπιστική βοήθεια, πάνω από τις περιοχές που ελέγχονται από το Daesh στην πόλη Ντέιρ αλ Ζορ, σημειώνοντας ότι η ενίσχυση αυτή ήταν της συριακής κυβέρνησης και του ΟΗΕ.


Το Κέντρο επισημαίνει ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα συνεχίσουν να διανέμουν βοήθεια  που παρέχεται από ανθρωπιστικές οργανώσεις προς τους άμαχους της Συρίας.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου