Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Καμμένος: «Η Τουρκία έχει εξαπολύσει υβριδικό πόλεμο σε βάρος της Ελλάδας»

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
«Η Τουρκία έχει εξαπολύσει υβριδικό πόλεμο σε βάρος της Ελλάδος (... ) αν τα πλαστογραφημένα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα εξελιχθούν σε πραγματικό επίπεδο θα εφαρμόσουμε τα εθνικά σχέδια όπως προβλέπεται» δήλωσε πριν από λίγο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Καμμένος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΥΠΕΘΑ επί τη ευκαιρία της επανέναρξης της ιστορικής δημοσιογραφικής εκπομπής «Με αρετή και τόλμη» η οποία είχε ως αντικείμενο τις δραστηριότητες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο ΥΕΘΑ τόνισε τα εξής:

«Η Τουρκία έχει εξαπολύσει υβριδικό πόλεμο με πλαστογραφημένα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα κατά της Ελλάδας σε συνδυασμό με την χρήση των τουρκικών ΕΔ. Η απάντησή μας είναι η αλήθεια. Οι υβριδικές επιχειρήσεις που έχει εξαπολύσει η Τουρκία απαντώνται:

Πρώτον από το ΥΠΕΞ, δεύτερον από το ΥΠΕΘΑ σε διπλωματικό και πολιτικό επίπεδο εντός του ΝΑΤΟ και την ενημέρωση άλλων χωρών με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή και τρίτον είναι σε πρωτογενή γνώση του ΝΑΤΟ μέσω της δύναμης SNMG-2 που έχει αποστολή στο Αιγαίο. 

Όλοι είναι ενημερωμένοι για τα πραγματικά γεγονότα»

Σε ερώτηση ότι πέραν των πλαστών επεισοδίων υπάρχουν και τα πραγματικά όπως εκείνο του Φαρμακονησίου όπου τουρκικό περιπολικό σκάφος μπήκε στα ελληνικάχωρικά ύδατα και εκτέλεσε βολές είπε:

«Θα εφρμόσουμε τα εθνικά σχέδια όπως προβλέπεται σε περίπτωση που επαναληφθεί»

Η δήλωση έγινε επί τη ευκαιρία της παρουσίασης των συντελεστών και του προγράμματος της εκπομπής της ΝΕΤ «Με αρετή και τόλμη» η οποία επιστρέφει στις οθόνες υπό την σκηνοθεσία του Τάσου Μπιρσίμ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου