Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Βαθαίνει η κόντρα Τουρκίας - Γερμανίας! Μ.Τσαβούσογλου: «Η Γερμανία έχει γεμίσει με τρομοκράτες του Γκιουλέν»


Βαθαίνει η κόντρα ανάμεσα σε Τουρκία και Γερμανία αφού το τουρκικού υπουργείο εξωτερικών κάλεσε το απόγευμα της Τρίτης τον γερμανό επιτετραμμένο στην Αγκυρα προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για μια δήλωση του αρχηγού των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών σχετική με το πραξικόπημα του περασμένου καλοκαιριού.

Αφορμή για το νέο επεισόδιο έντασης στο σίριαλ της γερμανο- τουρκικής αντιπαράθεσης έδωσε το σαββατοκύριακο ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών BND Μπρούνο Καλ, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Der Spiegel δήλωσε πως η τουρκική κυβέρνηση δεν τους έπεισε ότι ο Γκιουλέν ήταν υπεύθυνος για την απόπειρα πραξικοπήματος: «Η Τουρκία προσπάθησε να μας πείσει γι’ αυτό σε κάθε επίπεδο, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχει καταφέρει», δήλωσε που ξεσήκωσε τη μήνιν της Τουρκίας. Τα σχόλια αυτά αποτελούν απόδειξη πως το Βερολίνο υποστήριξε το πραξικόπημα, επεσήμανε ο Καλίν.

Το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών σε ανακοίνωσή του επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση της Αγκελα Μέρκελ καταγγέλλοντας ότι η Γερμανία έχει γεμίσει με τρομοκράτες του Φετουλάχ Γκιουλέν. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην δήλωση του Μπρούνο Καλ το υπουργείο ανακοίνωσε ότι το συγκεκριμένο σχόλιο αποκαλύπτει την συμπεριφορά ανοχής και προστασίας της γερμανικής κυβέρνησης έναντι της τρομοκρατικής οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Πηγή: tribune.gr
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου