Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ο Νιγηριανός που έκλεβε και χτυπούσε ηλικιωμένους στην Κυψέλ


Τη φωτογραφία και τα στοιχεία του ληστή που χτυπούσε βάναυσα ηλικιωμένους και τους έκλεβε ό,τι πολύτιμο διέθεταν στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για τον Νιγηριανό Αμέτσι Πρινς, ο οποίος συνελήφθη μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στις 28 Φεβρουαρίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

Ο αλλοδαπός δράστης ενεργούσε με ανελέητη βιαιότητα και είχε εξελιχθεί στον τρόμο και τον φόβο των κατοίκων της περιοχής. Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα κατά συρροή, βαριά σωματική βλάβη κατά συρροή και αντίσταση κατά της αρχής.

Ο Νιγηριανός Αμέτσι Πρινς ήταν γεννημένος στις 30 Οκτωβρίου του 1985, ενώ δεν διευκρινίστηκε αν βρισκόταν νόμιμα στην Ελλάδα ή όχι.

Η φωτογραφία εδώ >>Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου