Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Δ. Τζανακόπουλος: «Ούτε ένα ευρώ επιπλέον λιτότητα»


«Για πρώτη φορά θα κλείσει αξιολόγηση χωρίς επιπρόσθετη δημοσιονομική επιβάρυνση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Ούτε ένα ευρώ επιπλέον λιτότητα», επανέλαβε μιλώντας στην ΕΡΤ, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα επιτευχθεί ο στόχος για πλεόνασμα 3,5% το 2018.

Επέμεινε δε ότι όποια μέτρα ψηφιστούν, θα φέρνουν και τα αντίστοιχα αντίμετρά τους

Ο κ. Τζανακόπουλος απέδωσε την καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης στη διαφωνία μεταξύ ευρωπαϊκών θεσμών και ΔΝΤ για τα μέτρα, αλλά και στη διαφωνία του Ταμείου με τη Γερμανία σε ό,τι αφορά το ελληνικό χρέος. «Δεν έχει σχέση η καθυστέρηση με τα επιπρόσθετα μέτρα που ζητεί το ΔΝΤ», πρόσθεσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου