Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Ισλαμιστής σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν: «Να κάψουμε την Δύση τώρα πριν καταλάβουν την Τουρκία»!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ένας ακόμα σύμβουλος εκ των εξ'απορρήτων του Ρ.Τ.Ερντογάν ο Γιακούμπ Κόσε (Yakup Köse), αρθρογράφος της τουρκικής Star Daily που απηχεί απόψεις του ΑΚΡ με ένα άρθρο μίσους καλεί τους Τούρκους και την τουρκική κυβέρνηση με άρθρο του τη Δευτέρα «να βάλουν φωτιά στη Δύση» γιατί «έχουν υπό την κατοχή τους την Τουρκία»!

«Είναι ανώφελο να περιμένουμε τον εχθρό να κτυπήσει πρώτος . Ας παρουσιάσουμε τις φλόγες πρώτοι εμείς σε εκείνους που θέλουν να βάλουν στη χώρα μας φωτιά.

Τουλάχιστον, η ιδέα ότι εάν προσπαθήσετε να εισβάλετε στη χώρα μας, εμείς μπορούμε να έρθουμε σε εσάς πριν να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνει κτήμα τόσο στο έθνος μας όσο και στη Δύση.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό και όσοι βρίσκονται στην κυβέρνηση θα πρέπει να τους γνωρίζουν!…» έγραψε ο Κόσε προσθέτοντας ότι η Δύση ίσως να προσπαθήσει να καταλάβει απευθείας την Τουρκία μετά την αποτυχία των εσωτερικών ηθοποιών (εννοούσε τους αποτυχόντες πραξικοπηματίες στρατιωτικούς της 15ης Ιουλίου)

Ο Κόσε, δεν είναι τυχαίος τύπος καθώς έμεινε στις τουρκικές φυλακές για χρόνια λόγω συμμετοχής σε βομβιστικές επιθέσεις της ισλαμιστικής ένοπλης οργάνωσης Great Eastern Islamic Raiders Front (İBDA/C) πριν αποφυαλκιστεί το 2015.

«Όλες οι μεταρρυθμίσεις που έγιναν όταν ιδρύθηκε η Δημοκρατία της Τουρκίας ήταν η εγκαθίδρυση εκφυλισμένων δυτικών αξιών στην Ανατολία

Η ψυχή της Ανατολίας που τη φυλάκισαν σε 783.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα με το σύνθημα «ειρήνη στην πατρίδα, ειρήνη στον κόσμο» [ένα σύνθημα του Κεμάλ Ατατούρκ] σπάει τις αλυσίδες. 

Μετά από έναν αιώνα για πρώτη φορά το έθνος και το κράτος δείχνουν μια κοινή θέληση να σπάσουν τις αλυσίδες της Δύσης.

Είναι αυτό που πανικοβάλει και φοβίζει τη Δύση η οποία απέτυχε να καταστρέψει αυτή την θέληση χρησιμοποιώντας το κίνημα του Γκιουλέν, το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) και άλλους εσωτερικούς ηθοποιούς»

«Η Δύση κάνει τις τελευταίες της κινήσεις μετά την ήττα των προσπθειών της διαμέσου των διαδηλώσεων του Gezi Park, του ένοπλου αγώνα του ΡΚΚ στις ανατολικές πόλεις και μία προσπάθεια πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίουκαι αυτός είναι ο λόγος που επιλέγου την θέση όσων θα πουν όχι στο δημοψήφισμα της 16ης Ιουλίου»

«Ενέργειες που θα μπορούσαν να θεωρηθούν αιτίες πολέμου, όπως η απαγόρευση σε κορυφαίους Τούρκους πολιτικούς να εισέλθουν στις χώρες τους, φανερώνει τον μεγάλο πανικό που έχουν περιέλθει. 

Τόσο πανικόβλητοι είναι πιθανό να αποπειραθούν να καταλάβουν την Τουρκία, που απέτυχαν να το κάνουν χρησιμοποιώντας εσωτερικούς ηθοποιούς συνεπώς καλώ τους Τούρκους και την κυβέρνηση να βάλουν φωτιά στη Δύση ως ένα προληπτικό και αποτρεπτικό μέσο»!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου