Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Γυναίκες που παριστάνουν τις υποψήφιες ενοικιάστριες και «αδειάζουν» σπίτια στο στόχαστρο της ΕΛ. ΑΣ.


Γυναίκες οι οποίες αφαιρούν χρήματα, κοσμήματα και τιμαλφή από ιδιοκτήτες σπιτιών, με το πρόσχημα της ενοικίασης διαμερισμάτων έχουν μπει στο στόχαστρο της ΕΛ. ΑΣ..

Σύμφωνα με την αστυνομία, ήδη, έχουν καταγραφεί περιστατικά κλοπών από σπίτια και στους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας, δηλαδή σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.

Δρούν με σχέδιο
Αρχικά, πληροφορούνται για την ενοικίαση των διαμερισμάτων από αγγελίες, τόσο σε εισόδους πολυκατοικιών ή κεντρικών σημείων των πόλεων, όσο και από αγγελίες. Στη συνέχεια παρουσιάζονται στους ιδιοκτήτες των ακινήτων ως ενδιαφερόμενες ενοικιάστριες, ζητώντας να δουν το διαμέρισμα.

Συνήθως, το προς ενοικίαση διαμέρισμα βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με το σπίτι του ιδιοκτήτη ή σε πολύ κοντινή απόσταση. Μόλις, λοιπόν, οι άγνωστες φθάσουν στο σπίτι του ιδιοκτήτη προσπαθούν να μπουν μέσα, ζητώντας, για παράδειγμα, ένα ποτήρι νερό, ώστε διαπιστώσουν εάν υπάρχουν και αλλά άτομα μέσα στο διαμέρισμα.

Στη συνέχεια, οι άγνωστες γυναίκες και ο ιδιοκτήτης ξεκινούν για να πάνε στο διαμέρισμα που ενοικιάζεται. Όμως, εάν ο ιδιοκτήτης φεύγοντας δεν κλειδώσει την πόρτα, τότε η μία από τις δύο γυναίκες επικαλείται πως πρέπει να κάνει ένα επείγον τηλεφώνημα και δεν πηγαίνει στο διαμέρισμα. Όση ώρα η συνεργός της απασχολεί τον ιδιοκτήτη, βλέποντας το προς ενοικίαση διαμέρισμα, παραβιάζει την πόρτα του διαμερίσματος του ιδιοκτήτη και αφαιρεί κοσμήματα και χρήματα. Αμέσως μετά, πηγαίνει στο προς ενοικίαση διαμέρισμα, συναντά την συνεργό της και φεύγουν, ενώ ο ιδιοκτήτης αντιλαμβάνεται την κλοπή όταν έχουν, πλέον, εξαφανιστεί.

Επίσης, σύμφωνα με τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί, πολλές φορές οι άγνωστες γυναίκες προσπαθούν να αφαιρέσουν χρήματα και τιμαλφή, με τη μέθοδο της απασχόλησης. Ειδικότερα, όση ώρα βρίσκονται μέσα στο σπίτι, η μία συνομιλεί με τον ιδιοκτήτη του προς ενοικίαση διαμερίσματος, ενώ η δεύτερη, με το πρόσχημα ότι θα ήθελε λίγο νερό, ερευνά τους χώρους του σπιτιού, για να βρει χρήματα και κοσμήματα, ώστε να τα αφαιρέσει.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου