Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Ισραήλ: Μεγάλη έκρηξη σε αποθήκη εκρηκτικών υλών


Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίσθηκαν την Τρίτη από έκρηξη σε αποθήκη που φυλάσσονται εκρηκτικές ύλες και  πυροτεχνήματα, σε περιοχή, βόρεια του Τελ Αβίβ.


Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι δεκάδες πυροσβέστες συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που προκλήθηκε.

Οι αρχές προέτρεψαν τους κατοίκους των γύρω περιοχών να μείνουν σε σημεία που θα μπορούσαν να προστατευθούν,  λόγω της εκτίναξης αντικειμένων στο αέρα.


Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η μετά την πρώτη μεγάλη έκρηξη ακολούθησε μια σειρά εκρήξεων  και αντικείμενα εκτινάσσονταν στον αέρα, σημειώνει το αραβικό «Sky News Arabia».

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_74.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου