Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Τσαβούσογλου σε Βερολίνο: «Να μην κάνει μαθήματα δημοκρατίας στην Άγκυρα»


Να μην κάνει μαθήματα δημοκρατίας στην Άγκυρα, κάλεσε το Βερολίνο ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατηγορώντας τη γερμανική κυβέρνηση ότι ασκεί συστηματικά πιέσεις σε βάρος των Τούρκων υπηκόων στη Γερμανία.

Ο κ. Τσαβούσογλου μίλησε σε συγκέντρωση Τούρκων πολιτών στην οικία του γενικού πρόξενου της Τουρκίας από το Αμβούργο, αφού οι αρχές έκλεισαν το κτήριο όπου είχε αρχικά οργανωθεί η εκδήλωση.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ κατηγόρησε τη Γερμανία ότι εμποδίζει εκείνου που επιθυμούν να παραστούν σε συγκεντρώσεις υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του τουρκικού Συντάγματος και την ενίσχυση των εξουσιών του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου