Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Τραμπ: Ο Ομπάμα είναι πίσω από τις αποδοκιμασίες εις βάρος μου


Τον Μπαράκ Ομπάμα κατηγόρησε ευθέως ο Ντόναλντ Τραμπ για τις οργανωμένες εις βάρος του αποδοκιμασίες και τις διαδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σχεδόν καθημερινά στις αμερικανικές πόλεις, καθώς και για τη διαρροή πληροφοριών από τις υπηρεσίες ασφαλείας στον Τύπο.

«Πιστεύω ότι ο πρόεδρος Ομπάμα είναι πίσω από όλο αυτό, γιατί άνθρωποί του είναι οπωσδήποτε πίσω από αυτό», τόνισε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ «Έτσι είναι η πολιτική», πρόσθεσε ο κ. Τραμπ. 

«Πολλές από τις διαρροές προέρχονται από αυτή την ομάδα (σ.σ. του προέδρου Ομπάμα) και πολλές από αυτές είναι σοβαρότατες σε επίπεδο εθνικής ασφάλειας, αλλά έτσι είναι η πολιτική και πιστεύω ότι θα συνεχιστούν», κατέληξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του δικτύου Fox για το κατά πόσον η υπονόμευση του κάθε προέδρου από τον προκάτοχό του αποτελεί θεσμό, στην οποία σημείωνε ότι ο Μπιλ Κλίντον δεν υπονόμευε τον Τζορτζ Μπους τον νεότερο, ούτε ο Τζορτζ Μπους τον διάδοχό του, Μπαράκ Ομπάμα, ο κ. Τραμπ απάντησε: «Δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς τι γινόταν στο παρασκήνιο».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου