Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Υεμένη: Είκοσι σκοτώθηκαν από βομβαρδισμό του αραβικού συνασπισμού


Τουλάχιστον 22 άνθρωποι, κυρίως άμαχοι, σκοτώθηκαν σε βομβιστική επίθεση του αραβικού συνασπισμού,  εναντίον λαϊκής αγοράς στην πόλη της Υεμένης Αλ Τζόγια, που βρίσκεται στις ακτές της Ερυθράς Θάλασσας, σύμφωνα με ανακοίνωση ιατρικών πηγών.

Έξι από τους νεκρούς είναι μαχητές Χούτις (Σιίτες) και οι υπόλοιποι ήταν έμποροι και πελάτες, σύμφωνα με τις πηγές.


Το τηλεοπτικό κανάλι ‘Al Masira’ ανέφερε ότι η αεροπορική επίθεση έγινε κατά της λαϊκής αγοράς που πραγματοποιούνταν στη νότια είσοδο της πόλης, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Χούτις. Η τηλεόραση έδειξε απανθρακωμένα πτώματα.


Αεροσκάφη του αραβικού συνασπισμού, πραγματοποίησαν, επίσης,  επιδρομές στα κεντρικά γραφεία του Αμπού Μούσα αλ Ασαάρι, όπου θεωρείται κέντρο των Χούτις σε αυτήν την πόλη, σύμφωνα με το πρακτορείο Saba.


Οι δυνάμεις του διεθνώς αναγνωρισμένου προέδρου Αμπντό Ραμπού Μανσούρ Χαντί,  έχουν την υποστήριξη του αραβικού συνασπισμού στην καταπολέμηση των Χούτις που υποστηρίζουν τον πρώην πρόεδρο Αλί Αμπντουλάχ Σαλέχ. 


Agencia EFE (efe.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου