Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Οικονομικό Επιμελητήριο: Ζητά τροποποίηση του νόμου για τον ΕΦΚΑ


Να τροποποιήσει τον νόμο για τον ΕΦΚΑ και να αλλάξει τους πολύ υψηλούς συντελεστές καλεί την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, όπως σημειώνει ο πρόεδρός του, Κωνσταντίνος  Κόλλιας.

«Διανύουμε, ήδη, τον τρίτο μήνα λειτουργίας του ΕΦΚΑ και εφαρμογής του νέου φόρου, που έχει επιβληθεί μέσω των ασφαλιστικών εισφορών στους ελεύθερους επαγγελματίες, και η κατάσταση παραμένει τουλάχιστον τραγελαφική. Η ανάρτηση των εκκαθαριστικών έχει μεν ολοκληρωθεί, αλλά η συντριπτική πλειονότητα των υπόχρεων δεν έχει πληρώσει», αναφέρει, σε δήλωσή, του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

«Αν και απομένουν δέκα ημέρες πριν τη λήξη και της παράτασης που έχει δοθεί για την προθεσμία της πρώτης πληρωμής, η καταβολή των εισφορών είναι σε χαμηλά επίπεδα, είτε γιατί κάποιοι αδυνατούν πραγματικά να πληρώσουν, είτε γιατί υπάρχει σωρεία λαθών, είτε γιατί δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί πολλά, μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων, με αποτέλεσμα τα λογιστήρια των επιχειρήσεων, αλλά και οι λογιστές-φοροτεχνικοί να έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά», προσθέτει.

«Για πολλοστή φορά, καλούμε την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας να τροποποιήσει τον νόμο και να αλλάξει τους πολύ υψηλούς συντελεστές. Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος είναι πρόθυμο, ακόμα και σήμερα, στο και πέντε, να καθίσει στο τραπέζι για έναν ουσιαστικό διάλογο με το υπουργείο, ώστε να καταλήξουμε σε ένα ρεαλιστικό και βιώσιμο σύστημα για όλους», καταλήγει ο κ. Κόλλιας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου