Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προειδοποιεί με περικοπές τις πόλεις που προστατεύουν καταδικασμένους μετανάστες


Ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Τζεφ Σέσιονς προειδοποίησε σήμερα ότι μπορεί να προχωρήσει στην περικοπή ομοσπονδιακών πόρων για τους δήμους και τις Πολιτείες που προστατεύουν καταδικασμένους μετανάστες από την ομοσπονδιακή μεταναστευτική νομοθεσία.

«Η παράλειψη απέλασης των αλλοδαπών που έχουν καταδικαστεί για ποινικά αδικήματα θέτει σε κίνδυνο ολόκληρες κοινότητες, ιδίως τις κοινότητες των μεταναστών στις ίδιες τις πόλεις-καταφύγια που προσπαθούν να προστατεύσουν τους δράστες» είπε ο Σέσιονς κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στον Λευκό Οίκο.

Ο Σέσιονς προειδοποίησε ότι το υπουργείο του θα παρακρατήσει και ενδεχομένως θα ζητήσει την επιστροφή των ομοσπονδιακών πόρων από τις αποκαλούμενες «πόλεις-καταφύγια» και άλλες κοινότητες που δεν εφαρμόζουν την ομοσπονδιακή νομοθεσία όσον αφορά τη μετανάστευση. Μόνο μία υπηρεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης εκτιμάται ότι θα χορηγήσει περισσότερα από 4,1 δισεκ. δολάρια κατά το τρέχον οικονομικό έτος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου