Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Τούρκος δημοσιογράφος: «Περίεργη κινητικότητα των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας στην Ελλάδα»


Εντύπωση προκαλεί  η ανάρτηση του έγκριτου Τούρκου δημοσιογράφουψ στο Twitter, όπου μιλάει για περίεργη κινητικότητα στην Ελλάδα από τις μυστικές υπηρεσίες όπου μπορεί κοντά στο Πάσχα να λάβουν απρόβλεπες εντολές από τον Τούρκο πρόεδρο ανάλογα με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και να ενεργήσουν προκαλώντας θερμό επεισόδιο.

Σοβαρό ζήτημα λοιπόν Εθνικής Ασφάλειας για την Ελλάδα εγείρει με tweet του ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας, Zaman και ένας εκ των γνωστότερων δημοσιογράφων στην Τουρκία.

«Οι πηγές μου μου αναφέρουν πως οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν εντείνει τις παράνομες επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα, αυξάνοντας τον αριθμό των πρακτόρων τους [σ.σ στην Ελλάδα].  Ετοιμάζεται [σ.σ. από την Τουρκία] κάτι;», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Τούρκος δημοσιογράφος, λίγες μόλις ημέρες μετά τη φωτιά στο τζαμί Μπεγιαζίτ.


Ο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ βρίσκεται εξόριστος στο εξωτερικό καθότι διώκεται εδώ και καιρό από τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις σχέσεις που φέρεται να έχει με το δίκτυο του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο Ερντογάν κατηγορεί ως υποκινητή της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκίας στις 15 Ιουλίου 2016.

Ο Μποζκούρτ ήταν αρθογράφος και διευθυντής της αγγλόφωνης έκδοσης της εφημερίδας Zaman η οποία πριν από έναν χρόνο στις 4 Μαρτίου 2016 κατελήφθη από αστυνομικές δυνάμεις στα πλαίσια της «καταπολέμησης της παράλληλης δομής του Φετουλάχ Γκιουλέν».

Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως στην Ελλάδα βρίσκονται 10 Τούρκοι Αξιωματικοί οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου. Για τους 8 από αυτούς υπάρχει απόφαση του Άρειου Πάγου να μην εκδοθούν στην Τουρκία, ενώ για τους άλλους 2 δεν είναι γνωστά περισσότερα στοιχεία πέρα από το γεγονός πως εισήλθαν στην Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου από την Ορεστιάδα και έχουν καταθέσει αίτημα ασύλου στις ελληνικές αρχές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου