Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Δημοσκόπηση: Μεγάλη διαφορά διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ


Μεγάλη διαφορά διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καθώς προηγείται σε νέα δημοσκόπηση με ποσοστό της τάξης του 17%.

Ειδικότερα, σε δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ για λογαριασμό του ΣΚΑΪ η ΝΔ έχει ποσοστό πρόθεσης ψήφου 32,5% (χάνει μισή μονάδα από την προηγούμενη έρευνα) έναντι 15,5% του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος χάνει μια ποσοστιαία μονάδα.

Στην τρίτη θέση ισοδυναμούν η Χρυσή Αυγή και το Κομμουνιστικό Κόμμα με 7,5%, ενώ η Δημοκρατική Συμπαράταξη ακολουθεί με 6,5%. Κανένα άλλο κόμμα δεν ξεπερνά το όριο του 3% για είσοδο στη Βουλή.

Αναλυτικά:

ΝΔ 32,5% (από 33%)
ΣΥΡΙΖΑ 15,5% (από 16,5%)
Χρυσή Αυγή: 7,5%
ΚΚΕ 7,5%
ΠΑΣΟΚ 6,5%
Πλεύση ελευθερίας 2%
Αλλο κόμμα 6,6%
Αποχή 15,5%
Παράσταση νίκης: Σαρώνει η ΝΔ

Η ΝΔ σαρώνει στην παράσταση νίκης καθώς το 73% των πολιτών εκτιμά ότι η Πειραιώς θα κερδίσει τις εκλογές, ενώ μόλις το 12,5% προβλέπει επικράτηση της Κουμουνδούρου.

Καταλληλότερος Πρωθυπουργός μακράν ο Μητσοτάκης

Η υπεροχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεκτείνεται και στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, όπου ο κ. Μητσοτάκης προηγείται του Αλέξη Τσίπρα με 18 μονάδες, 37% έναντι 19%. Τα πρωτεία βέβαια τα κερδίζει ο «κανένας», θέση που υποστηρίζουν 42 στους 100 πολίτες.

Το 52% των ψηφοφόρων επιβεβαιώνει την «γραμμή» Μητσοτάκη καθώς λέει ότι η ΝΔ δεν πρέπει να ψηφίσει τα νέα μέτρα. Η κομματική βάση της ΝΔ σε ποσοστό 67% συντάσσεται επίσης με την γραμμή Μητσοτάκη.

Στον αντίποδα περίπου τρεις στους δέκα πιστεύουν ότι θα πρέπει να επιδείξει συναίνεση και να υπερψηφίσει τις επικείμενες μεταρρυθμίσεις στο φορολογικό και το ασφαλιστικό σύστημα.

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα για την κυβέρνηση και στο μέτωπο της συνταγματικής αναθεώρησης, την οποία επανέφερε ο πρωθυπουργός πριν λίγες ημέρες, καθώς πάνω από δύο στους τρεις ψηφοφόρους γνωμοδοτούν ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από πιο σημαντικά ζητήματα.

Με αυτή τη θέση συμφωνεί μάλιστα και η πλειοψηφία των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ, σε ποσοστό 53,5%.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου