Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Ντ. Ντέιβις για Brexit: Να μην ανατρέψει η Βουλή την απόφαση του λαού


Ο Βρετανός υπουργός αρμόδιος για το Brexit Ντέιβιντ Ντέιβις δήλωσε ότι το κοινοβούλιο πρέπει να μην έχει τη δυνατότητα να ασκήσει βέτο στην απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την ΕΕ και κάλεσε τους βουλευτές να απορρίψουν προτεινόμενες αλλαγές στη νομοθεσία η οποία δίνει στην πρωθυπουργό Τερέζα Μέι την εξουσία να αρχίσει συνομιλίες για την έξοδο της Βρετανίας.


Ο Ντέιβις κάλεσε τους βουλευτές στην κάτω βουλή του κοινοβουλίου να ανατρέψουν αλλαγές που έγιναν την περασμένη εβδομάδα από την άνω Βουλή με την επιδίωξη να δοθεί στους πολιτικούς περισσότερη εξουσία για να απορρίψουν τους τελικούς όρους της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ.

«Αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε είναι κάποιο από τα δύο σώματα του κοινοβουλίου να ανατρέψει την απόφαση του βρετανικού λαού - δεν έχουν βέτο», τόνισε ο Ντέιβις.

Πηγή: ΑΠΕ
Πηγή2

1 σχόλιο: