Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Το Brexit δεν θα επηρεάσει τη γαλλο-βρετανική φιλία»


Θερμή υποδοχή επιφύλαξε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ που έκανε δεκτούς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ στο πλαίσιο της διήμερης επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιούν στο Παρίσι, με στόχο την ανάδειξη των ισχυρών δεσμών μεταξύ Γαλλίας Βρετανίας παρά την επικείμενη αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη του Ουίλιαμ στο Παρίσι αφότου η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, σκοτώθηκε μαζί με τον σύντροφό της Ντόντι αλ Φαγιέντ σε τροχαίο δυστύχημα στη γαλλική πρωτεύουσα τον Αύγουστο του 1997.

Ο Βρετανός πρίγκιπας και η σύζυγός του στάθηκαν χαμογελαστοί στο πλευρό του Γάλλου προέδρου κατά την υποδοχή τους στο Μέγαρο των Ηλυσίων, όπου συζήτησαν θέματα όπως τον πόλεμο στη Συρία και την μάχη εναντίον της τρομοκρατίας, όπως επίσης τις γαλλοβρετανικές σχέσεις, σύμφωνα με μια πηγή από το προεδρικό περιβάλλον.

Επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών, ο Ουίλιαμ δήλωσε αργότερα σε μια δεξίωση στη βρετανική πρεσβεία:

«Αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί παρά την πρόσφατη απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το βάθος της φιλίας μας και το εύρος της συνεργασίας μας δεν θα αλλάξουν».

Ο Ούιλιαμ, δεύτερος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, βρέθηκε στο στόχαστρο μερίδας του βρετανικού Τύπου αυτήν την εβδομάδα διότι πήγε για σκι και χορό με φίλους στις ελβετικές Άλπεις και δεν παρέστη σε μια λειτουργία στο Αββαείο του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο παρουσία και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας.

Τα δημοσιεύματα αυτά αναζωπύρωσαν την κριτική προς το πρόσωπο του 34χρονου πρίγκιπα με τους επικριτές του να επισημαίνουν ότι ξοδεύει πολύ χρόνο απολαμβάνοντας τη μεγάλη ζωή, ενώ αποφεύγει τα επίσημα καθήκοντά του.

Σήμερα Σάββατο το πριγκιπικό ζεύγος αναμένεται να συναντηθεί με ανθρώπους που τραυματίστηκαν στην επίθεση με φορτηγό, με 86 νεκρούς, στη Νίκαια τον περασμένο Ιούλιο και τις επιθέσεις στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2015 με 130 νεκρούς.

http://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου