Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

DW: Σύντομα το επίσημο αίτημα για Brexit


Επιταχύνονται οι εξελίξεις στη Βρετανία σε σχέση με το Brexit καθώς αύριο, Δευτέρα, πραγματοποιείται στη Βουλή των Κοινοτήτων συζήτηση και ψηφοφορία για την τροπολογία στο σχέδιο της κυβέρνησης που αφορά τους Ευρωπαίους μετανάστες.

Αν η έκβαση είναι αυτή στην οποία η βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερίζα Μέι, δηλαδή να περάσει το νομοσχέδιο στην αρχική του μορφή δίχως διορθώσεις, η επιστολή για την ενεργοποίηση του άρθρου 50, θα σταλεί από την κα Μέι αμέσως μετά, ενδεχομένως Τρίτη ή Τετάρτη, αναφέρει η Deutsche Welle.

Ωστόσο, η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής προειδοποιεί την πρωθυπουργό της Βρετανίας, να είναι προετοιμασμένη με επεξεργασμένο σχέδιο Β, για παν ενδεχόμενο ώστε να μη βρεθεί η χώρα, ανοχύρωτη σε περίπτωση μη συμφωνίας με την ΕΕ.

Επίσης, σε μυστικό non paper, το οποίο διέρρευσε στην ισπανική εφημερίδα El Pais, η ισπανική κυβέρνηση έχει υπολογίσει ότι ένα σκληρό Brexit θα επιβαρύνει την οικονομία της έως και 4 δισ. ευρώ, εκτός των επιπλέον πληρωμών που θα κληθεί να καταβάλλει ώστε να κλείσει την τρύπα του 15% στον Κοινοτικό Προϋπολογισμό που θα προκαλέσει η αποχώρηση της Βρετανίας.

Παράλληλα, οι φέρεται το Λονδίνο να τα έχει βρει ως προς αυτό και με την Πολωνία και κα Μέι να έχει συμφωνήσει να καλύπτει οικονομικά το ποσοστό επιδοτήσεων προς την χώρα αυτή, έως το 2019.

Τέλος, η Αυστρία ζήτησε από την ΕΕ να καλύψει το κενό στον προϋπολογισμό της ύψους 14 δισ. ευρώ το χρόνο λόγω του Brexit με μέτρα λιτότητας. Ο αυστριακός υπουργός Εξωτερικών Ζεμπάστιαν Κουρτς προτείνει μεταξύ των άλλων μείωση του αριθμού των Επιτρόπων από 14 στους 7.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου