Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

«Ο επικεφαλής του ISIS παραδέχθηκε την ήττα του»


«Τοπική πηγή αποκάλυψε ότι στην επαρχία Νινευή την Τρίτη, η ηγέτης του Daesh (ISIS ή ‘ισλαμικό κράτος), Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, σε ομιλία του προς τους υποστηρικτές του, αναγνώρισε την ήττα της οργάνωσης κατά τις πρόσφατες μάχες και κάλεσε τα μέλη να‘μεταμφιεσθούν για να ξεφύγουν’ προς τις ορεινές περιοχές», σημειώνει η ιρακινή τηλεόραση «alsumaria.tv».


( Σημείωση :Δεν είναι επιβεβαιωμένο εάν πράγματι ο επικεφαλής του Daesh προέβη σε αυτές τις δηλώσεις, γιατί η περιοχή είναι σε εμπόλεμη κατάσταση και πιθανόν η ειδησεογραφία να είναι χειραγωγημένη).


Σύμφωνα με την ‘Alsumaria’, που επικαλείται  ανώνυμη πηγή  ‘ο Μπαγκντάντι  αποχαιρέτισε  τα μέλη της οργάνωσης’.


«Η πηγή, που ζήτησε την ανωνυμία, είπε ότι ‘στο κήρυγμά του έδωσε οδηγίες προς τα μέλη της οργάνωσης πώς να αντιδρούν όταν περιβάλλονται από ιρακινές δυνάμεις’, καλώντας τους να αποχωρήσουν σε ορεινές περιοχές του Ιράκ και της Συρίας».


Η πηγή, δήλωσε ακόμη, ότι οι ηγέτες του Συμβουλίου της Σούρα από τη Νινευή και το Ταλ Αφάρ έφυγαν προς το συριακό έδαφος.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/isis_1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου