Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Wyndham: Ετοιμάζει σημαντικές ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Ελλάδα


Μπορεί η Wyndham, ο μεγαλύτερος όμιλος ξενοδοχείων, να άργησε να έρθει στην Ελλάδα όμως όλα δείχνουν ότι είναι διατεθειμένη όχι μόνο να μείνει αλλά να επενδύσει σημαντικά και να καλύψει στην χειρότερη περίπτωση το χαμένο έδαφος.

Ο Geoff Ballotti, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wyndham Hotel Group που βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα ανέφερε ότι παρακολουθεί την αγορά της Αθήνας εδώ και πάνω από 20 χρόνια και ότι σήμερα είναι αισιόδοξος παρά ποτέ για τον ελληνικό τουρισμό.

Στα πλαίσια αυτά ο παγκόσμιος ξενοδοχειακός κολοσσός Wyndham Hotel Group με περισσότερες από 8.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε όλο τον κόσμο ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας  με μία νέα στρατηγική συμφωνία με την Zeus International, μία ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχείων με διεθνή παρουσία.

Το νέο πλάνο προβλέπει τη συνεργασία των δύο πλευρών για την ανάπτυξη 20 ξενοδοχείων (ανακαινίσεις ή νέες κατασκευές) την επόμενη 10ετία στα Βαλκάνια (σ.σ. με τα περισσότερα από αυτά να βρίσκονται στα Βαλκάνια. Σημειώνεται ότι η συνεργασία της Wyndham Hotel Group και της Zeus International έχει ως αφετηρία την ανάπτυξη του Wyndham Grand Athens το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 2016, αποτελώντας το πρώτο ξενοδοχείο της διεθνούς αλυσίδας στην Ελλάδα, με τη Wyndham Hotel Group να απαριθμεί 18 διαφορετικά brands ξενοδοχείων διεθνώς.

Τα επόμενα ξενοδοχεία που θα ξεκινήσουν να λειτουργούν εντός του 2017 είναι το Wyndham Loutraki Poseidon Resort με δυναμικότητα 108 σουίτες, ορισμένες με ιδιωτικές πισίνες ή τζακούζι καθώς και το Ramada Loutraki Poseidon Resort με δυναμικότητα 207 σουίτες και bungalows. Τη σκυτάλη θα πάρουν το 2018, το Wyndham Garden Attica Riviera με 130 δωμάτια καθώς και το Ramada Plaza Attica Riviera με 352 δωμάτια.

Ο Χάρης Σιγανός, ιδρυτής της  Zeus International, σημείωσε ότι: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την επέκταση της συνεργασίας μας με την Wyndham Hotel Group έχοντας στόχο να προσφέρουμε στα νέα ξενοδοχεία τις ίδιες hospitality υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπως στο Wyndham Grand Athens. Αυτή η στρατηγική συμφωνία είναι ιδιαίτερα σημαντική όχι μόνο για το επενδυτικό προφίλ της εταιρείας μας αλλά και για τον Ελληνικό τουρισμό καθώς πρόκειται να λειτουργήσει ως ορόσημο για μελλοντικές επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα καθώς και για την ενίσχυση της εθνικής οικονομίας και της απασχόλησης”.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου