Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Νεκρός 17χρονος φοιτητής στην Βενεζουέλα από σφαίρα στο κεφάλι σε διαδήλωση


Ένας 17χρονος Bενεζουελανός φοιτητής σκοτώθηκε από σφαίρες που δέχθηκε στο κεφάλι κατά την διάρκεια διαδηλώσεων που διεξάγονται στην πρωτεύουσα Καράκας, σύμφωνα με πηγές στις δυνάμεις ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον Αμαντέο Λέιβα, διευθυντή της κλινικής όπου διεκομίστηκε ο φοιτητής, ο 17χρονος χτυπήθηκε από πυρά που έριξαν άγνωστοι δράστες, που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες και έριξαν επίσης δακρυγόνα εναντίον μιας διαδήλωσης.

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα για να σχολιάσουν το περιστατικό.

Δυνάμεις ασφαλείας έκαναν χρήση δακρυγόνων ενάντια σε διαδηλωτές που διεξάγονται ενάντια στον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο στο Καράκας και σε άλλες πόλεις της χώρας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου