Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση στα Σκόπια; - 3.000 ένοπλοι Αλβανοί μπήκαν από το Κόσοβο στο Τέτοβο

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Mαζική μετακίνηση 3.000 Αλβανών ενόπλων από το Κοσυφοπέδιο στο Τέτοβο των Σκοπίων κατέγραψαν οι βουλγαρικές μυστικές υπηρεσίες και παρά την ηρεμία που επικρατείτ ις τελυταίες ημέρες υπάρχει δια΄χυτη ανησυχία ότι αυτό συμβαίνει επειδή οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές προετοιμάζονται για «ξεκαθάρισμα»

Σημειώνεται πως τις τελευταίες ημέρες στα Σκόπια η σλοαβική πλειοψηφία οργανώνει ένοπλη αντιπολίτευση για να υπερασπιστεί την χώρα από προσπάθεια απόσχισης του Τετόβου το οποίο έχει αλβανόφωνο πληθυσμό.

Ακροδεξιές οργανώσεις, προσκείμενες άμεσα ή έμμεσα στο σλαβικό (παρα)κράτος του εθνικιστή Νίκολα Γκρούεφσκι, εκμεταλλεύονται το πολιτικό τέλμα και επιχειρούν να επιβληθούν με την βία

Για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους βάζουν δωτιά στην εθνοτική ένταση. 

Διαμηνύουν ότι η χώρα κινδυνεύει να διαλυθεί από εσωτερικές αυτονομιστικές αλβανικές τάσεις και έξωθεν οράματα περί Μεγάλης Αλβανίας. Υποστηρίζουν ότι οι Αλβανοί θέλουν να τους επιβάλουν ως γλώσσα τα αλβανικά, να αλλάξουν τα εθνικά σύμβολα της χώρας κ.ά. Οι Αλβανοί των Σκοπίων μπορεί βέβαια να το αρνούνται, αλλά αυτό πλέον μικρή σημασία έχει.

Ο βασικός στόχος του σλαβικού εθνικισμού είναι να αποτρέψει το ενδεχόμενο σχηματισμού μιας κυβέρνησης συνασπισμού στην ΠΓΔΜ με τη συμμετοχή των Σοσιαλιστών (SDSM) και τριών αλβανικών κομμάτων.

Οι Κοσοβάροι πάλι υποστηρίζοντας τον δικό τους αλυτρωτικό αλβανικό εθνικισμό και θέλοντας να δημιουργήσουν την «Μεγάλη Αλβανία» εισρέουν κατά εκατοντάδες στο Τέτοβο και ετοιμάζονται για την μεγάλη αναμέτρηση που πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τα Σκόπια.

Άλλωστε ο πληθυσμός των Σκοπίων κατά 30% αποτελείται από αλβανόφωνους οι οποίοι βεβαίως γεννάνε και πολύ περισσότερο από τους Σλάβους.

Τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν συνεχώς πληροφορίες για μαζική πολιτική αντίσταση και αυτή παρουσιάζεται τελευταία με διαδηλώσεις σε μεγάλες πόλεις του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων, με σκοπό να υποστηρίξουν την απόφαση του προέδρου της χώρας στην άρνησή του να αναθέσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον αρχηγό της αντιπολίτευσης, Ζόραν Ζάεφ.

Προσωρινά τουλάχιστον κερδισμένη είναι η Ελλάδα διότι πλέον δεν χρειάζεται να εμπλέκεται σε γελοίες διαπραγματεύσεις περί σύνθετων τερατωδών ονομασιών που θα περιέχουν μέσα το όνομα «Μακεδονία».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου