Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Στήριξη 570 ευπαθών οικογενειών από την «Αποστολή» και τον «Μασούτη»


Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η εταιρία «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» στηρίζουν έμπρακτα τις οικογένειες που αυτήν την δύσκολη περίοδο έχουν ανάγκη με επισκέψεις στις Ιερές Μητροπόλεις Ιωαννίνων και Χαλκίδος και την στήριξη 570 ευπαθών οικογενειών του προγράμματος «ΜΑΖΙ, όπου υπάρχει ανάγκη».

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Εκκλησίας να στηρίξει τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης χαρακτηρίζοντας «ζωντανό θαύμα, την σπίθα ελπίδας και  αλληλεγγύης» , όπως είπε, «που ξεπηδάει μέσα από την κρίση. Εκεί που νομίζουμε ότι πέσαμε και δεν μπορούμε να σηκωθούμε, έρχεται η βοήθεια από μια εταιρεία , μια οικογένεια και μας σηκώνει. Η «Αποστολή» θα συνεχίσει με σεβασμό, αγάπη, αξιοπρέπεια, αλήθεια, δημιουργική σκέψη να βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες που δοκιμάζονται». 

Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος μιλώντας στην διάρκεια των εγκαινίων του κοινωνικού παντοπωλείου της Μητροπόλεως με την «Αποστολή» και την εταιρεία «Μασούτης» ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για την αγάπη του και την στήριξη του και πρόσθεσε « η απελπισία είναι κακός σύμβουλος, έχουμε και άλλοτε περάσει δυσκολίες αλλά τα καταφέραμε και τις ξεπεράσαμε. Με αγώνα και όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά μπορούμε να ανακάμψουμε και να προχωρήσουμε. Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» είναι  αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια. Χωρίς την Εκκλησία ο τόπος θα βίωνε μια πολύ μεγαλύτερη και ανεξέλεγκτη κρίση».

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Όταν το Κράτος καταλυθεί, η Βασιλεύουσα Εκκλησία επεμβαίνει και νουθετεί τα παιδιά της, βάζοντας τάξη, μέτρα και σταθμά.

    https://www.youtube.com/watch?v=Vc3-y2Ong9A

    ΑπάντησηΔιαγραφή