Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Ρωσικό υπουργείο Άμυνας: «Τριάντα Ρώσοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην Συρία»!

του Πέτρου Αναστασίου
Ένας Ρώσος ταγματάρχης o οποίος υπηρετούσε στις ειδικές δυνάμεις των Πεζοναυτών  του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, σκοτώθηκε στην Συρία σε επίθεση ισλαμιστών κατά των κυβερνητικών δυνάμεων, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Μαζί του σκοτώθηκε κι ένας ακόμα Ρώσος και δύο Σύροι. Το ρωσικό υπουργείο Αμυνας ανακοίνωσε ότι από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι σήμερα σκοτώθηκαν συνολικά 30 Ρώσοι στρατιωτικοί. Σε αυτούς δεν περιλαμβάνονται οι Ρώσοι εθελοντές, των οποίων οι απώλειες κυμαίνονται μεταξύ 50-80 ανδρών.

Βαρύς φόρος αίματος της Ρωσίας, αλλά κατάφεραν να σώσουν την Συρία και να αναχαιτίσουν το ισλαμικό "τσουνάμι"

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ταγματάρχης Σεργκέι Μπορντόφ ήταν μέλος μιας ομάδας Ρώσων στρατιωτικών συμβούλων που κατηύθυναν 

"Ο Ρώσος αξιωματικός συντόνιζε τις ενέργειες του συριακού στρατιωτικού προσωπικού, πολεμώντας κατά των τρομοκρατών", υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

"Κατά την διάρκεια της μάχης, ο αξιωματικός τραυματίστηκε θανάσιμα", τόνισε το υπουργείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μονάδα που ηγείτο ο ταγματάρχης έπεσε στην ενέδρα ισλαμιστών οι οποίοι τους επιτέθηκαν με βαρέα όπλα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου