Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Σκόπια: Ο Ιβάνοφ έκρυψε επιστολή του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ


…και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο Γκιόργκε Ιβάνοφ, ο οποίος την απέκρυψε από το κοινό, γράφει σήμερα η σλαβική εφημερίδα  ‘Ούτρινσκι Βέσνικ’.




«Το ΝΑΤΟ έστειλε ένα μήνυμα ότι είναι καλύτερα μέχρι το Μάιο να έχουμε θετικά νέα με την πολιτική κρίση, προκειμένου η σύνοδος κορυφής να επανεξετάσει την κατάσταση στη χώρας μας», γράφει το δημοσίευμα.


Σήμερα, έγινε γνωστό αυτό, ότι ο Γενικός Γραμματέας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργ είχε αποστείλει επιστολή, της οποίας το περιεχόμενο απέκρυψε  ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.



Έτσι έχουμε ένα μπαράζ εκκλήσεων για το σχηματισμό κυβέρνησης γιατί όσα γίνονται τώρα είναι ασυμβίβαστα με το Σύνταγμα και τη νομιμότητα και με κάποιες  υποδείξεις η κατάσταση στη χώρα μας μπορεί να αξιολογηθεί ως αναρχία.


http://www.echedoros-a.gr/2017/04/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου