Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Α. Τσίπρας: «Μπαλαούρα δώσε πίσω τα λεφτά, εσύ φταις που χρεοκόπησε η χώρα»


Ο Αλέξης Τσίπρας βρήκε το... κουράγιο να αστειευτεί με το θέμα που προέκυψε πριν λίγες ημέρες με τη «13η σύνταξη» που έλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας.

Όταν συναντήθηκαν στο περιθώριο της Κεντρικής Επιτροπής, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είπε αστειευόμενος στον Μάκη Μπαλαούρα: «Δώσε πίσω τα λεφτά, εσύ φταις που χρεοκόπησε η χώρα».

Κάπως έτσι θέλησαν στον ΣΥΡΙΖΑ να σημάνουν «λήξη» στο θέμα που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες, μέσω του οποίου αναδείχθηκαν όλες οι αδικίες που προκλήθηκαν από τον τρόπο που εφάρμοσε η κυβέρνηση την απόφασή της να δώσει έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου