Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Μόσχα: «Διαθέτουμε όπλο που μπορεί να νεκρώσει τον αμερικανικό στόλο»


Η Μόσχα υποστηρίζει ότι διαθέτει όπλο που μπορεί να «νεκρώσει» ολόκληρο τον αμερικανικό στόλο. Την είδηση διέρρευσε μέσω των κρατικών ΜΜΕ, ενόψει της «καθόδου» των αμερικανικών πλοίων στην κορεατική χερσόνησο, αλλά και της έντονης παρουσίας  στις ακτές της Συρίας.

Σύμφωνα με τους Ρώσους, έχει κατασκευαστεί μία ηλεκτρονική συσκευή, η οποία ονομάζεται Khibiny και μπορεί να μπλοκάρει όλο το αμυντικό σύστημα των αμερικανικών πλοίων. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο σύστημα έχει δοκιμαστεί από Ρώσο πιλότο το 2014, στο USS Donald Cook, στη Μαύρη Θάλασσα, προκαλώντας «νέκρωση» σε όλα τα όργανα και τα συστήματα του πολεμικού πλοίου.

Όπως μετέδωσαν τα ρωσικά Μέσα, ο Ρώσος πιλότος του Sukhoi Su-24, χτύπησε με δυνατά ραδιο-ηλεκτρονικά κύματα το αμερικανικό σκάφος. «Τα αμερικανικά πλοία είναι κατασκευασμένα να αντιμετωπίζουν επιθέσεις από αεροσκάφη, πλοία και βαλλιστικούς πυραύλους. Δεν είναι σχεδιασμένα, ωστόσο, να αντιμετωπίσουν ένα πιο απλό μέσο, όπως είναι τα ραδιοκύματα», τόνισε ο παρουσιαστής.

Το αμερικανικό ναυτικό επιβεβαίωσε ότι το USS Donald Cook είχε έρθει αντιμέτωπο με δύο Sukhoi Su-24 το 2014, αλλά δεν επιβεβαίωσε το χτύπημα με ραδιοκύματα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου