Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Βομβιστής αυτοκτονίας επιτέθηκε σε χριστιανική εκκλησία στην Αλεξάνδρεια


Έξι είναι οι νεκροί και 31 οι τραυματίες από την επίθεση αυτοκτονίας έξω από κοπτική εκκλησία στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο το υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου.

Όπως αναφέρει η κρατική τηλεόραση της χώρας, την επίθεση έκανε ένας βομβιστής αυτοκτονίας.

Το γεγονός της δεύτερης έκρηξης στην Αλεξάνδρεια επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πριν από λίγο στο κανάλι «ON TV» ο γραμματέας του κόπτη Πατριάρχη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται η «Αλ Αχράμ», η δεύτερη έκρηξη φαίνεται να έχει σημειωθεί κοντά στον Κοπτικό Καθεδρικό ναό του Αγίου Μάρκου, στην περιοχή Μανσέια.

Ο ναός αυτός βρίσκεται σε μικρή σχετικά απόσταση από το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου