Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Ν.Ανδρουλάκης: «Εάν δεν κλείσει συντόμως η συμφωνία θα την πληρώσει ο ελληνικό λαός»


Σε παρέμβαση του στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει περιέλθει η Ελληνική οικονομία, λόγω της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης.

Ακoλουθεί το πλήρες κείμενο της παρέμβασης:

«Οι προβλέψεις για το ΑΕΠ του 2017 κυμαίνονται πλέον μεταξύ 0,5% και 1,7% αντί του 2,5% που υπολόγιζε ο προϋπολογισμός.

Ταυτόχρονα, παρατηρείται φυγή καταθέσεων από τις αρχές του έτους.

Εάν δεν κλείσει συντόμως η συμφωνία, οι στόχοι των τραπεζών για τη μείωση των «κόκκινων» δανείων δεν θα επιτευχθούν, τα οποία μάλιστα αυξάνονται τους τελευταίους μήνες.

Πρέπει όλες οι πλευρές να καταλάβουν ότι κάθε μέρα που περνά δεν ξανάρχεται. Κάθε μέρα καθυστέρησης είναι ένα ακόμα πλήγμα στην ελληνική οικονομία. Οι συνέπειες όλων αυτών θα αναπληρωθούν με νέα μέτρα, επιπρόσθετα, και θα τα πληρώσει πάλι ο ελληνικός λαός, όπως συμβαίνει πάντοτε.

Τέλος θέλω να αναφερθώ σε μία δήλωση του συναδέλφου Φέμπερ που είπε ότι κακώς η Ελλάδα είναι πρώτη σε αμυντικές δαπάνες το 2015. Όντως κακώς μία Ελλάδα σε τόσο δύσκολη οικονομική κατάσταση να πληρώνει τόσα χρήματα για ασφάλεια. Όμως αντί να κουνάει το δάχτυλο η κυβέρνησή της Γερμανίας στην Ελλάδα που είναι σε μία κρίσιμη γεωπολιτική θέση πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει κάτι παραπάνω για την Ευρωπαϊκή Ασφάλεια τα επόμενα χρόνια».

Πηγή

1 σχόλιο:

 1. ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ;  Πας Εβραίος...Χίτλερ.
  Και του Χίτλερ τον φθόνο προς τους εβραίους ...οι εβραίοι έχουν προς τους Έλληνες. ...
  Δείτε στο βίντεο στο λίνκ...Πώς όταν η Μέρκελ μιλάει ισραηλίτικα όλοι μέσα στην βουλή την καταλαβαίνουν γιατί Γάλλοι Άγγλοι Τούρκοι Πορτογάλοι και Έλληνες και Ευρωπαίοι …είναι το Παγκόσμιο ΚΙΣ Των Εβραίων.
  Λάθος λέει ο τίτλος ότι κρύβεται...γιατί στην ομιλία της ευχαριστεί που μπόρεσε να μιλήσει την Μητρική της γλώσσα. ..

  Ιωάννης εν Χριστώ
  *****

  ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ;(Βίντεο)

  Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
  Εδώ και χρόνια κάποιοι είχαν γράψει ότι η καγκελάριος Μέρκελ που έχει αλυσοδέσει όλη την Ευρώπη είναι εβραϊκής καταγωγής. Πολλοί δεν το πίστεψαν αυτό αλλά οι νεότερες αποκαλύψεις καθώς και μια αποκαλυπτική ομιλία της στο Ισραηλινό Κοινοβούλιο, την Κνεσέτ, στην μητρική της, όπως ανέφεραν, γλώσσα, την εβραϊκή επιβεβαίωσε την καταγωγή της.  Όπως αποκαλύφτηκε τελικά, η μητέρα της Μέρκελ ήταν Πολωνοεβραία και ο πατέρας της ευαγγελιστής πάστορας. Την ομολογία ότι τα εβραϊκά είναι η μητρική της γλώσσα την ομολόγησε στην ιστορική της ομιλία στην Κνεσέτ το 2008 όπου δήλωσε χαρακτηριστικά: «ευχαριστώ που μου δώσατε την δυνατότητα να μιλήσω ενώπιων σας στην μητρική μου γλώσσα».  Εκτός όμως από αυτήν την αποκάλυψη, υπήρξε και μια άλλη αποκάλυψη σχετικά με την Μέρκελ που επιβεβαιώνει την κρυμμένη της ταυτότητα. Συγκεκριμένα, αποκαλύφτηκε ότι έχει και ισραηλινό διαβατήριο που δείχνει την εβραϊκή της καταγωγή.

  Αυτό εξηγεί και την αναπάντεχη για πολλούς ενέργεια της να χορηγήσει πριν από χρόνια στο Ισραήλ σχεδόν δωρεάν τα γερμανικά πολεμικά υποβρύχια τύπου Delfino–Boote. ενώ είχε δηλώσει ότι το 2017 θα παρέδιδε στο Ισραήλ και την δεύτερη παρτίδα των υποβρυχίων. Αυτή η ενέργεια της Μέρκελ θα κοστίσει στους Γερμανούς φορολογουμένους περίπου 35 εκατομμύρια

  ευρώ.
  Αλλά το πιο σημαντικό σε όλα αυτά είναι ότι η Μέρκελ όχι μόνο έκανε τα στραβά μάτια στο παράνομο πυρινικό οπλοστάσιο του Ισραήλ αλλά σε μια ομιλία της πάλι το δικαιολόγησε λέγοντας ότι το Ισραήλ πρέπει να είναι ικανό να αμυνθεί στις απειλές κατά της ύπαρξης του που προέρχονται από το Ιράν.


  Όλη αυτή η στάση της Γερμανίδας καγκελαρίου, δείχνει ότι κινείται και ένεκα της εβραϊκής της καταγωγής σύμφωνα με τις επιταγές τον σιωνιστικών κέντρων που επιζητούν την παγκόσμια κυριαρχία.


  Έτσι δικαιολογείται και η έντονα ανθελληνική της στάση, το ότι κινείται μέσα στα σιωνιστικά κέντρα αποδεικνύεται από τον τρόπο που ανακηρύχθηκε στην γερμανική καγκελαρία καθώς πριν ήταν τακτικός θαμώνας της λέσχης Μπίλντεμπεργκ και άλλων γνωστών κέντρων που καθοδηγούντο επίσης από τον σιωνισμό. Αυτό την οδήγησε από την αφάνεια στην σημερινή θέση να κυβερνά όλη την Ευρώπη όχι προς το συμφέρον του γερμανικού λαού αλλά των αθέατων αφεντικών της.

  Γεγονός είναι ότι σήμερα παρά το ότι έχει απαξιωθεί πολιτικά, εντούτοις παραμένει ισχυρή και

  διεκδικεί την επόμενη καγκελαρία με πολλές σοβαρές πιθανότητες να την κερδίσει. Η κόρη ενός πάστορα ιερέα που μιλούσε για τον Χριστό παρόλα αυτά ήταν πιστή στην μητέρα της που τις εμφύσησε από μικρή τις αρχές του σιωνισμού.


  ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ  ΠΗΓΗ: www.nikosxeiladakis.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή