Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Μ.Σαπέν: «Απίθανη η έξοδος της Γαλλίας από το ευρώ»


Οι Γάλλοι ψηφοφόροι θα διαφωνούσαν με μία έξοδο της Γαλλίας από το ευρώ και θα ήταν σχεδόν απίθανο να πετύχει κάτι τέτοιο ο επόμενος πρόεδρος, όποιος κι αν είναι, δήλωσε ο Μισέλ Σαπέν.

Δύο από τους υποψήφιους στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, που είναι σε εξέλιξη- η Μαρίν Λεπέν και ο Ζαν-Λικ Μελανσόν- έχουν ταχθεί ενάντια στην παραμονή της χώρας στο ευρώ. «Στη ζωή, όλα είναι πιθανά, ακόμη και τα πιο ηλίθια πράγματα», σχολίασε ο Μισέλ Σαπέν, στο περιθώριο των συναντήσεων στην Ουάσινγκτον. «Αλλά αν είναι με κάτι συνδεδεμένοι οι Γάλλοι, αυτό είναι το ευρώ. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι προσπαθούν να το κάνουν θέμα αυτό», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, στην Wall Street Journal.

Η Λεπέν έχει υποσχεθεί δημοψήφισμα για το μέλλον της Γαλλίας στην ΕΕ, αν κερδίσει τις εκλογές. Ομως, δημοσκόπηση που έγινε τον προηγούμενο μήνα έδειξε ότι σχεδόν τα 3/4 των Γάλλων είναι αντίθετοι με την επιστροφή στο φράγκο.

Όποιος κι αν είναι ο επόμενος πρόεδρος της χώρας, θα πρέπει να έχει τη στήριξη του κοινοβουλίου για τα πλάνα του, ακόμη και για ζητήματα όπως η διενέργεια δημοψηφίσματος, σημείωσε ο Σαπέν. Οι κοινοβουλευτικές εκλογές θα γίνουν τον Ιούνιο.

«Ακόμη κι αν συμβεί το χειρότερο, η εκλογή ενός ακραίου υποψηφίου της δεξιάς ή της αριστεράς, αυτό δεν θα αλλάξει την πραγματικότητα της άσκησης εξουσίας. Δεν βλέπω πώς οι ακραίοι υποψήφιοι θα μπορούσαν να έχουν πλειοψηφία στο κοινοβούλιο. Είναι απολύτως απίθανο», δήλωσε ο Σαπέν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου