Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Ένωση Κεντρώων: «Ο Α.Τσίπρας διαφημίζει μία συμφωνία που δεν έχει επιτευχθεί»


Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ φανερώνουν ότι υπάρχει στο εσωτερικό του κόμματος αδιέξοδο, αναφέρει η Ένωση Κεντρώων. 

Σε ανακοίνωση του κόμματος, σημειώνεται πως διαφημίζεται μια συμφωνία που δεν έχει ακόμη καν ολοκληρωθεί, χωρίς να έχουν τελειώσει ούτε τα εργασιακά, ούτε το θέμα της ΔΕΗ και χωρίς ψυχικά, στη συμφωνία αυτή να υπάρχει η έγκριση έστω της πλειοψηφίας των βουλευτών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φοβούμαστε ότι στο κεφάλι του κ. Τσίπρα παίζουν όλα τα σενάρια μη εξαιρουμένου και του ενδεχομένου άμεσων εκλογών» επισημαίνει καταληκτικά η Ένωση Κεντρώων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου