Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης: Προκήρυξη για την στελέχωση επιτελικών θέσεων των υπουργείων


Προκήρυξη για την στελέχωση επιτελικών θέσεων των υπουργείων εξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Η προκήρυξη αφορά 20 θέσεις γενικών διευθυντών Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, καθώς και με αρμοδιότητες Πληροφορικής και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης των υπουργείων:

Εσωτερικών,
Οικονομίας και Ανάπτυξης,
Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,
Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,
Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,
Οικονομικών,
Υγείας,
Διοικητικής Ανασυγκρότησης,
Πολιτισμού και Αθλητισμού,
Περιβάλλοντος και Ενέργειας,
Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,
Τουρισμού.

Οι κρίσεις θα διενεργηθούν από το Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (ΕΙΣΕΠ) το οποίο απαρτίζεται από δύο μέλη του ΑΣΕΠ, ένα μέλος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και έναν γενικό γραμματέα του οικείου υπουργείου.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας αρχίζει την Τρίτη 2 Μαΐου και λήγει τη Δευτέρα 22 Μαΐου.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν υπάλληλοι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης του κάθε υπουργείου, αλλά και υπάλληλοι από άλλα υπουργεία και σε ορισμένες περιπτώσεις και υπάλληλοι δημόσιων υπηρεσιών ή ΝΠΔΔ, ανεξαρτήτων αρχών και ΟΤΑ β΄ βαθμού, μόνιμοι και με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας για έως πέντε θέσεις. Η αίτηση υποψηφιότητας θα πρέπει να συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και να κατατίθεται στην αρμόδια Διεύθυνση Προσωπικού, όπου ανήκει οργανικά ο υπάλληλος.

Για τη μοριοδότηση, το 40% των μορίων θα αφορά στα εκπαιδευτικά προσόντα και τα προσόντα επαγγελματικής κατάρτισης, το 25% στην εργασιακή εμπειρία και στην άσκηση καθηκόντων ευθύνης και το υπόλοιπο 35% σε δομημένη συνέντευξη.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου