Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες
«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Π. Ρήγας: «Στόχος της κυβέρνησης είναι το 2018 να βγούμε στις αγορές


«Στόχος της κυβέρνησης είναι το 2018 να βγούμε στις αγορές, να γίνουμε μια κανονική χώρα που θα εξυπηρετεί τις υποχρεώσεις της και ταυτόχρονα τις ανάγκες της χωρίς να υπάρχει η μέγγενη της επιτροπείας», ανέφερε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στον ακριτικό νομό της Φλώρινας.

Στη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, Στέφανο Μπίρο, δήλωσε ότι θα επανεξεταστεί ο αναπτυξιακός χάρτης της περιοχής, μίλησε για στρεβλώσεις που την κρατούν αγκυλωμένη και υποσχέθηκε ότι «θα δούμε από κοινού το πλαίσιο και την αξιοποίηση των πλούσιων πλεονεκτημάτων της Π.Ε. Φλώρινας χωρίς τις μονομέρειες του παρελθόντος».

Από τον τελευταίο σταθμό της τετραήμερης περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στους δημοσιογράφους στην Φλώρινα αναφέρθηκε στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και εξήγησε ότι θα «στηρίξουμε τα σχήματα που με τις θέσεις ή τις πράξεις τους συνεισφέρουν στην προσπάθεια αλλαγής του παραγωγικού μοντέλου της χώρας και συμβάλλουν με τα έργα τους στη στήριξη των πολιτών».

Σημείωσε ότι υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις τόσο στους δήμους όσο και αλλού και ανέφερε ως τέτοιο παράδειγμα την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. «Δεν είναι θέμα κάποιου χρίσματος, αλλά στήριξης και τέτοια περίπτωση είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας» σημείωσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου