Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

ΑΒ Βασιλόπουλος: «Όχι» στην κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων και τις 52 εβδομάδες του χρόνου


Τη διαφωνία της «με την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων και τις 52 εβδομάδες του χρόνου» εκφράζει η ΑΒ Βασιλόπουλος, συμπληρώνοντας ότι θεωρεί επαρκές το υπάρχον νομικό πλαίσιο.

Πάντως, αναφέρει πως «η όποια συζήτηση για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές, πλέον των προβλεπόμενων από το νόμο οκτώ εβδομάδων, έχει νόημα μόνο σε τουριστικές περιοχές, όπου η ζήτηση είναι αυξημένη και αυτό κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου κάθε περιοχής».

«Οποιαδήποτε συσχέτιση της ΑΒ Βασιλόπουλος με άλλου είδους τοποθετήσεις επί του θέματος αποτελεί παραφιλολογία και είναι ανυπόστατη», καταλήγει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου