Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Στα χέρια του Λιμενικού άλλοι 90 πρόσφυγες στην Λέσβο - Συνελήφθησαν οι διακινητές


Στον εντοπισμό άλλων 90 προσφύγων, προερχόμενων από τα παράλια της Τουρκίας, προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης οι άνδρες του Λιμενικού. Δεκάδες άνθρωποι πάνω σε βάρκες, σε δύο διαφορετικές επιχειρήσεις, πλησίαζαν τις ακτές της Λέσβου, ενώ κινδύνευαν να ναυαγήσουν.

Στην πρώτη περίπτωση, εντοπίστηκαν 25 πρόσφυγες στη θαλάσσια περιοχή του Λαγκαδά, οι οποίοι μεταφέρονταν από δύο διακινητές σε φουσκωτό σκάφος. Οι πρόσφυγες διασώθηκαν και οι  αλλοδαποί διακινητές συνελήφθησαν.

Στη δεύτερη περίπτωση μεταφέρονταν 65 πρόσφυγες. Το φουσκωτό που τους μετέφερε εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Αεροδρομίου. Οι πρόσφυγες που διασώθηκαν μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου θα αποφασιστεί σε ποιο hot spot θα μεταφερθούν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου