Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Σάλος στα Βαλκάνια: Κατασχέθηκαν χιλιάδες όπλα με προορισμό τους Αλβανούς των Σκοπίων;


Μεγάλο φορτίο όπλων κατέσχεσε η Υπηρεσία Ασφαλείας του σερβικού στρατού στην περιοχή του Πρέσεβο, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τ/σ.

Το φορτίο που ανακαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, περιελάμβανε χιλιάδες πολεμικά τυφέκια, αυτόματα όπλα, όλμους και χειροβομβίδες.

Ο οπλισμός επρόκειτο να μεταφερθεί στα Σκόπια, με πληροφορίες από σερβικά μέσα να αναφέρουν πως παραλήπτης του φορτίου ήταν μεγάλο αλβανικό κόμμα.

Στην υπόθεση εμπλέκονται δύο σέρβοι πολίτες, αλβανικής καταγωγής, που προσπάθησαν να περάσουν τα όπλα από παράνομα κανάλια.

Για «λάδι στη φωτιά της εύθραυστης πολιτικής κατάστασης στην ΠΓΔΜ» έκανε λόγο ο σέρβος πρωθυπουργός Αλεξαντρ Βούτσιτς, τη στιγμή που η Υπηρεσία Ασφαλείας του σερβικού στρατού προειδοποιεί για αυξημένη μετακίνηση αλβανικής καταγωγής πολιτών από περιοχές των Βαλκανίων προς τα Σκόπια.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου