Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Οι Αμερικανοί στέλνουν στους Κούρδους αντιαρματικούς πυραύλους και άρματα μάχης


Οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν την πρώτη αποστολή βαρέων όπλων στις Μονάδες Λαϊκής Προστασίας- YPG στη Συρία το Σάββατο, σύμφωνα με τουρκικά στοιχεία  που επικαλούνται τοπικές πηγές, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.Η πρώτη αποστολή περιλαμβάνει πυρομαχικά, όλμους και βαριά πολυβόλα που φορτώθηκαν σε δύο τεθωρακισμένα οχήματα και στάλθηκαν στις Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας και συγκεκριμένα σε αντιπροσώπους που σταθμεύουν κοντά στην Αλ Τάμπκα της Ράκα.Η αποστολή στάλθηκε από την Αρμπίλ, πρωτεύουσα της Περιφερειακής Κουρδικής Διοίκησης στο βόρειο Ιράκ. Αυτή, στην πραγματικότητα, είναι η δεύτερη φορά που η αμερικανική κυβέρνηση στέλνει στρατιωτική βοήθεια στους Κούρδους της Συρίας, μέσω περιοχών που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Μασούντ Μπαρζανί, επικεφαλής της τοπικής κουρδικής κυβέρνησης.Σύμφωνα με αναφορές, η πρώτη αποστολή που στάλθηκε από τις ΗΠΑ δεν περιελάμβανε πυραύλους αντιαρματικούς, ούτε τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού.
Δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Hürriyet» που αναφέρεται σε ανώνυμους αξιωματούχους,  σημειώνει ότι η επερχόμενη αποστολή όπλων στους Κούρδους στη Συρία αναμένεται να περιλαμβάνει αντιαρματικά βλήματα, άρματα μάχης και θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού.Σύμφωνα με τουρκικές πηγές ασφάλειας, η όπλιση του YPG από τις ΗΠΑ δεν θα αντιμετωπισθεί ως υψηλής προτεραιότητας από την Τουρκία, επισημαίνοντας ότι έχουν ήδη ληφθεί μέτρα κατά μήκος των συνόρων με τη Συρία για να αντιμετωπισθεί ένα «σενάριο χειρότερης περίπτωσης».


Η πηγή ανέφερε ότι «όλοι γνωρίζουν ότι οποιαδήποτε επίθεση τρομοκρατών (δλδ Κούρδων) θα αντιμετωπισθεί  με πυραύλους από την Τουρκία».
(Yeni Şafak)

http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου