Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Κ.Χρυσόγονος: «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα έπρεπε ήδη να έχει κινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες»


Μιλώντας για το θέμα της μετεγκατάστασης αιτούντων άσυλο, από την Ελλάδα και την Ιταλία, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος παρατήρησε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα έπρεπε ήδη να έχει κινηθεί νομικά εναντίον των δύο χωρών ενώ δεν έκρυψε και την ενόχληση του για τη Γαλλία να κινηθεί με τυους ρυθμούς που απαιτούν οι περιστάσεις.


Πιο συγκεκριμένα σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο, ο κ. Χρυσόγγονος επεσήμανε:

«Είναι οξύμωρο, αλλά μπορώ να πω και δυσοίωνο για την ΕΕ, να βλέπει κανείς χώρες που δεν ανήκουν καν στην Ένωση, όπως η Νορβηγία και η Ελβετία, να επιδεικνύουν μεγαλύτερη αλληλεγγύη από όση κάποια κράτη που είναι εταίροι μας. Οι χώρες αυτές βρίσκονται πολύ κοντά στην κάλυψη του ποσοστού τους ως προς την υποδοχή προσφύγων…».              

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσόγονο «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα έπρεπε ήδη να έχει κινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες, για να παραπεμφθούν στο Δικαστήριό της χώρες που αρνούνται να συμμορφωθούν», όπως η Ουγγαρία και η Πολωνία.

«Εδώ υπάρχουν κανόνες, το σχήμα της μετεγκατάστασης είναι κανόνας κι όχι ευχολόγιο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: «Η Γαλλία, ναι, δείχνει απροθυμία να κινηθεί με τους ρυθμούς που θα όφειλε. Άλλες χώρες, όμως, όπως η Πολωνία και η Ουγγαρία δεν έχουν δεχθεί κανέναν. Αυτό δεν μπορεί να γίνεται ανεκτό. Δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι η ΕΕ».

Πηγή

1 σχόλιο:


 1. شركة نقل اثاث بالخبر
  شركة نقل اثاث بالخبر توفر لك عزيزي العميل كل ما هو جديد من أفضل وأحدث الخدمات اللازمة في نقل العفش بكافة مناطق الخبر بالمملكة العربية السعودية وتعتمد على أحدث الوسائل من التقنية الحديثة المتطورة في نقل وتخزين العفش بالخبر بالإضافة إلى إنها توفر الطرق المناسبة والمحترفة في نقل العفش بكافة إنواعه المختلفة من أجل العمل على راحة عملائنا الكرام.
  شركة نقل اثاث بالخبر
  تتميز شركتنا القوية والرائدة في نقل العفش ومجالات النقل والتخزين للاثاث المختلفة بالجودة والدقة العالية في تخزين الاثاث ونقل العفش بجميع مناطق الخبر حيث إنها تقوم على نقل جميع إنواع العفش المختلفة ومنها نقل الكراسي ونقل الكنب بالإضافة إلى نقل الغرف المختلفة للأطفال والكبار ونقل الصالونات والإنتريهات والمكاتب وغيرها من أنواع العفش المتنوعة بالمنازل أو الشركات والمكاتب والمؤسسات.
  توفر شركة تخزين اثاث بالخبر أفضل الأماكن المجهزة على أكمل وجه وأعلى المستويات من الجودة اللازمة في تخزين الأثاث بكل حرص ودقة لازمة لكي تعمل على حفاظ العفش من الضرر والتخريب به بالإضافة إلى إنها تقوم على ترتيب ورص الاثاث بالأماك، المناسبة لها من خلال العمالة المدربة على مستويات عالية من العمل في نقل العفش والعمل على تخزينه في المخازن المجهزة له داخل شركة نقل عفش بالخبر .
  وسيلة الاتصال بالشركة
  إذا كنت ترغب في خدمة نقل اثاث بالخبر فقط تواصل معنا وسوف نرسل لك مندوبنا الخاص على الفور للأتفاق.
  https://forsan-elnil.com/move-furniture-in-the-khober-58000453/
  https://forsan-elnil.com/movers-in-khober-604036/

  ΑπάντησηΔιαγραφή