Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Το Ισραήλ υψώνει συνοριακό φράχτη με τον Λίβανο


Το Ισραήλ αποφάσισε να αρχίσει την κατασκευή ενός νέου τείχους ασφαλείας κατά μήκος δύο τμημάτων των συνόρων του  με το Λίβανο, τα οποία καλύπτουν μια έκταση αρκετών χιλιομέτρων. Το έργο θεωρείται ως κορυφαία προτεραιότητα από τη στρατιωτική διοίκηση του βορείου τμήματος της χώρας, όπως δημοσίευσε την Κυριακή η «Haaretz».


Το νέο τείχος θα έχει ύψος έξι μέτρων και θα αποτελείται από χάλυβα και αγκαθωτό σύρμα με άκρες ξυραφιών και θα συμπληρώνεται με νέες τεχνολογίες άμυνας.Το τείχος θα αρχίζει από τις ακτές της Μεσογείου και θα πηγαίνει στην ενδοχώρα.


Υπενθυμίζεται, σημειώνει το δημοσίευμα, ότι παρόμοιες κατασκευές έχουν δημιουργηθεί στα σύνορα με την Αίγυπτο καθώς και στα Υψώματα του Γκολάν στα σύνορα με τη Συρία καθώς και ένα μέρος 30 χιλιομέτρων με την Ιορδανία.


(i24news.tv)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου