Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Μ.Ομπάμα: «Η απόφαση να μην βομβαρδιστεί η Συρία απαιτούσε το μεγαλύτερο πολιτικό θάρρος»


Η απόφαση να μην επέμβουν στρατιωτικά οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις ενάντια στις δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης απαιτούσε το μεγαλύτερο πολιτικό θάρρος, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε σήμερα.

«Πραγματικά πιστεύω ότι το θέμα που απαιτούσε το μεγαλύτερο πολιτικό θάρρος ήταν η απόφαση να μην βομβαρδιστεί η Συρία μετά την δημοσιοποίηση της χρήσης χημικών όπλων και η επιλογή να διαπραγματευτούμε με αυτούς για να απομακρύνουν τα χημικά όπλα από την Συρία», δήλωσε ο Ομπάμα στον Τζακ Σλόσμπεργκ, πριν παραλάβει το βραβείο βραβείο «Προφίλ Θάρρους» από το John F. Kennedy Library Foundation.

Ο Ομπάμα δήλωσε ότι ενώ η απόφαση δεν ήταν η τέλεια καθώς κάποια χημικά όπλα παραμένουν στην Συρία, εντούτοις, το 99% των αποθεμάτων απομακρύνθηκε χωρίς οι ΗΠΑ «να χρειαστεί να ρίξουν ούτε σφαίρα».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου