Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Δ. Τζανακόπουλος σε ΝΔ: «Μήπως να πηγαίνατε μέχρι το Χίλτον να συμπρασταθείτε στο ΔΝΤ;»


«Μήπως αντί να επιτίθεστε στον Πρωθυπουργό, να πηγαίνατε μέχρι το Χίλτον να συμπρασταθείτε στο ΔΝΤ;» σχολιάζει μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας στη ΝΔ που είχε αναφέρει απευθυνόμενη προς τον Αλέξης Τσίπρα ότι «λίγη επαφή με την αλήθεια δεν βλάπτει».

«Mετά την "αριστερή ιδεοληψία", όπως χαρακτηρίσατε στη Νέα Δημοκρατία, την επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας και το Πρωτομαγιάτικο μήνυμά σας για εμμονή σε "μεταρρυθμίσεις", μήπως αντί να επιτίθεστε στον πρωθυπουργό, πηγαίνατε μέχρι το Χίλτον να συμπαρασταθείτε στο ΔΝΤ;», γράφει στο twitter.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου