Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Ένωση Κεντρώων: «Έτσι οδηγούμαστε σε εθνική ήττα»


«Ο κ. Τσίπρας ανέβασε τους τόνους για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση χωρίς να έχει πάρει εγγυήσεις από την Ευρώπη ότι θα γίνουν δεκτά τα αιτήματα της Ελλάδος. Έτσι οδηγούμαστε σε εθνική ήττα. Τώρα η κυβέρνηση απειλεί, αντιφάσκει, δημιουργεί ατμόσφαιρα ακόμη μεγαλύτερης ήττας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

«Το να λένε όλοι οι υπουργοί του κ. Τσίπρα ότι εκβιάζονται από τους Ευρωπαίους, ούτε έξυπνο είναι, ούτε φρόνιμο, γιατί αυξάνει το χάσμα ενόψει του Eurogroup της 15ης Ιουνίου», προσθέτει.
Η Ένωση Κεντρώων επαναλαμβάνει το αίτημά της για σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, υποστηρίζοντας ότι «η κυβέρνηση διστάζει. Τι περιμένει, να ξαναζήσουμε κλίμα ανάλογο του καλοκαιριού του 2015; Και αν στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι οι Ευρωπαίοι είναι εκβιαστές που θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα;». Τέλος, ασκεί κριτική στη ΝΔ η οποία «δεν συμβάλλει στο να εξευρεθεί κοινά αποδεκτή λύση».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου